Songfestival-mysterie

Presentatrice Laura Pausini legt uit wat er met haar aan de hand was

15 mei 2022 10:31 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
Laura Pausini zorgde voor een groot raadsel op het Eurovisie Songfestival zaterdagavond en -nacht. De Italiaanse host verdween plotseling tijdens de puntentelling. Wat was er nou precies aan de hand? Pausini verklaart zich nader.

Het enige dat commentatoren verteld kregen, was dat Pausini ziek was geworden tijdens de Songfestival-finale. Het bleek om haar bloeddruk te gaan, vertelt Pausini nu. 

Laura Pausini verklaart Songfestival-verdwijning  

"Ik wil jullie even geruststellen en zeggen dat het goed met me gaat", vertelt Pausini op haar Instagram. "Ik had last van een lage bloeddruk en daarom moest ik ongeveer twintig minuten stoppen op advies van de artsen die me hebben geholpen en die ik daardoor heel erg dankbaar ben." Ze vervolgt dat ze zes drukke werkmaanden achter de rug heeft, die haar allemaal even te veel werden. "Ik heb toegegeven aan de stress, maar ik ben blij dat ik de avond heb afgesloten samen met mijn geliefde collega's Mika en Alessandro." En ondanks de stress, noemt ze het presenteren van het Songfestival 'een van de mooiste ervaringen van mijn leven'. 

Meer over