Prinses Irene vrijdag te gast bij Humberto Tan

Hoog bezoek voor RTL Late Night presentator Humberto Tan. Vrijdag ontvangt hij prineses Irene van Lippe-Biesterfeld in de uitzending. Ze komt praten over een nieuw landelijk festival in de natuur.

Humberto Tan heeft vrijdag 23 mei koninklijk bezoek in de uitzending. Prinses Irene komt praten over Fête de la Nature, een nieuw landelijk festival in de natuur, dat meldt RTL.

NatuurCollege

De prinses die in haar vrije tijd graag bomen knuffelt, roept alle Nederlanders op om op 24 en 25 mei de natuur in te trekken. Het zusje van prinses Beatrix doet dat niet op persoonlijke titel. Ze doet dat uit naam van het NatuurCollege, waar ze oprichter en voorzitter van is.

Buiten zijn

De organisatie houdt zich bezig met trainingen en andere projecten op het gebied van het verbinden van mens en natuur. De prinses roept iedereen op de natuur ‘te vieren’: “Het gaat erom dat iedereen, maar dan ook iedereen, iets buiten doet. Neem de natuur niet als vanzelfsprekend, maar vier simpel en blij dat de natuur bestaat in al haar facetten.”

Leve de Lente

Niet alleen de koninlijke natuurliefhebster, maar ook Eigen Huis en Tuin-presentator Lodewijk Hoekstra, Arjan Postma en Philip Freriks schuiven aan bij Humberto.  Die laatste zijn vanaf 26 mei te zien in het EO-programma Leve de Lente, waarin ze elke dag de Nederlandse lente bespreken aan de hand van beelden van 16 verschillende webcams die overal in het land zijn opgehangen.

Reageren