Quote zegt sorry tegen Wendy van Dijk

3 februari 2016 10:39 | actualiteiten | Door Televizier

Quote bracht vorig jaar oktober de roddel in de wereld dat Wendy van Dijk coke snoof. En eindelijk is het hoge woord er na vier maanden uit: Quote zegt sorry. 

Quote-redactiechef Mark Koster begrijpt dat het vermeende drugsgebruik vervelend en lastig is voor haar imago. “Kijk daar hebben we niet bij stilgestaan. Het was een soort gebbetje, maar het werd een serieus probleem”, stelt Mark Koster in het radioprogramma ’t Wordt Nu Laat van Evelien de Bruijn.

Leed

Hij geeft toe dat Quote het niet juist heeft aangepakt: “We hebben een enorme oorlog gevoerd, althans het zakenblad en de website ook. We vinden het heel vervelend dat je het zo persoonlijk hebt opgevat, dus bij deze onze excuses voor het afschuwelijke leed dat we je hebben aangedaan. Ik hoop dat het hiermee afgehandeld is en dat we weer eens kunnen praten.”

Geruchten

De RTL 4-presentatrice werd door het blad in een kwaad daglicht gesteld vanwege een vermeende cokeverslaving. Ze voerde een rechtzaak tegen het blad en die won ze. Niet dat het winnen daarvan veel goedmaakte. “Ik voel het op straat, ik voel het op het schoolplein, ik voel het overal. En dat in twee dagen tijd, het voelt naar, viezig. Terwijl ik niks gedaan heb. Dit soort roddels kan aan je blijven kleven”, liet Wendy bij RTL Late Night weten.

De blondine heeft vooralsnog niet gereageerd op de excuses. 

Meer over