De HuizenFixers

Rachel Rosier gaat starters aan een woning helpen in nieuw EO-programma

16 december 2022 09:52 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© EO
Rachel Rosier blijft maar mensen ondersteunen. Waar de presentator tot voor kort mensen hielp aan een nieuwe baan, reikt Rachel voor het nieuwe programma De HuizenFixers starters de hand die dringend op zoek zijn naar een woning.

Dit doet de presentator natuurlijk niet helemaal alleen: ook een team van experts wordt ingeschakeld.

De HuizenFixers

In het nieuwe EO-programma De HuizenFixers staan iedere aflevering een tweetal kandidaten centraal die dringend op zoek zijn naar een huis. Zelf hebben ze al alles geprobeerd, maar nog altijd zonder resultaat. Daarom schiet in dit programma een team bestaande uit presentator Rachel Rosier, architect Maarten Nieuwenhuize en interieurstyliste Odette Simons te hulp om naar een woonoplossing te zoeken die past bij de wensen van de desbetreffende kandidaat.

Diverse deelnemers

De verhalen van deze deelnemers lopen flink uiteen. Zo is Nienke samen met haar tweejarige dochter op zoek naar een nieuwe plek omdat ze binnenkort afstudeert en dus haar studentenwoning moet verlaten. Verder hoopt het pasgetrouwde stel Shadiyenne en Promise eindelijk het piepkleine kamertje van haar moeder te verruilen voor een echt huis en ook Marleen is op zoek. Zij woont momenteel met haar kinderen op een bedrijventerrein en dat is verre van ideaal.

De HuizenFixers is vanaf dinsdag 3 januari wekelijks om 21:25 uur te zien bij EO op NPO3.

Meer over