Voor verschillende projecten

Raymond Mens in gesprek met Talpa over contract

31 juli 2023 15:41 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© KIJK / SBS6
Raymond Mens is steeds vaker op de buis te zien. Zo maakt hij regelmatig zijn opwachting in Vandaag Inside en diens vervanger De Oranjezomer. In zijn eigen podcast vertelt Raymond dat hij in gesprek is met Talpa over een contract.

De Oranjezomer

Afgelopen week werd Raymond Mens al aan de tand gevoeld tijdens De Oranjezomer. Presentatrice Hélène Hendriks vroeg in de uitzending of hij al met John de Mol in gesprek is. Mens kon in de betreffende uitzending ieder geval al rekenen op lovende woorden van Hélène Hendriks en Oranjezomer-gast Job Knoester. Hij deed er daar nogal geheimzinnig over, maar nu geeft de Amerikakenner zelf meer duidelijkheid over hoe het zit.

In gesprek met Talpa

In de podcast van Raymond Mens, Amerika in 15 minuten, praat hij luisteraars helemaal bij over de Amerikaanse politiek. Ook behandelt hij de actualiteit en beantwoordt hij vragen van luisteraars. Eén van de vragen die veel voorbij kwam, was of John de Mol al gebeld heeft. 

Mens geeft daar het volgende antwoord op in zijn podcast: ''Ik kan jullie melden dat ik inmiddels in gesprek ben met Talpa. Dat was ik al over een mogelijke reisserie met Johan Derksen in Amerika, maar inmiddels is dat een breder gesprek geworden. Denk bijvoorbeeld aan een vorm van exclusiviteit voor Vandaag Inside richting de Amerikaanse Presidentsverkiezingen van 2024, maar ook een aantal andere projecten bij Talpa'', laat hij erover uit. 

Hij vervolgt: ''Ik moet wel zeggen dat John de Mol niet zelf gebeld heeft, maar iemand heeft laten bellen. Omdat ik er zoveel vragen over krijg in deze podcast en in De Oranjezomer vind ik het wel zo netjes om een update te geven. Verder kan ik er nog niet te veel over zeggen'', aldus Raymond.

Meer over