Renate Schutte vervangt Carrie ten Napel in Hallo Nederland

Renate Schutte, die in 2006 het Gouden Televizier-Ring Gala presenteerde, keert terug op de landelijke tv. Ze valt in voor Carrie ten Napel bij Hallo Nederland.

Carrie ten Napel gaat vanaf maandag met zwangerschapsverlof, meldt Omroep MAX. Dus moest Hallo Nederland, het nieuwsprogramma in talkshow Tijd voor MAX, op zoek naar een vervanger voor naast Jeroen Latijnhouwers. Dat is Renate Schutte geworden. Zij vervangt Carrie op maandag tot en met woensdag. Mascha de Rooij, die op vrijdag het vaste Hallo Nederland-gezicht is, neemt nu ook de donderdagen voor haar rekening.

Renate Schutte

Renate Schutte begon haar tv-carrière bij SBS en maakte later bij de AVRO kinderprogramma's als Smartkidz, Sudokidz en KunstQuest. In 2006 presenteerde Renate samen met Frits Sissing het Gouden Televizier-Ring Gala. De laatste jaren werkte ze voor regionale omroepen, zoals Omroep Brabant en RTV Oost.

Carrie ten Napel

Bij RTV Oost leerde Renate Carrie ten Napel kennen. Carrie is blij dat Renate haar plekje tijdelijk inneemt: "Renate en ik hebben samen bij RTV Oost jaren een dagelijkse talkshow gepresenteerd. Ze is een echte vakvrouw en bovendien een prachtige verschijning om naar te kijken. Ik vind het daarom erg fijn dat ze mij tijdens mijn zwangerschapsverlof gaat vervangen."

Lees ook: Jeroen Latijnhouwers is blij met zijn overstap naar Omroep MAX.

Reageren