Afkicken

Rick Brandsteder opgenomen in afkickkliniek: 'We zijn heel trots op hem'

25 november 2022 12:31 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© Rick Brandsteder
Rick Brandsteder is opgenomen in een afkickkliniek. Dit laat het management van de 38-jarige Expeditie Robinson-presentator weten aan Shownieuws en RTL Boulevard.

"Hij is aan zichzelf aan het werken", vertelt Ricks manager aan RTL Boulevard. "We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten." Verdere details rondom Ricks opname deelt het management niet. Het is dus niet duidelijk sinds wanneer en waar Rick aan het afkicken is.

Rick Brandsteder op juicekanalen 

Rick is momenteel te zien als presentator van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Op juicekanalen, waaronder die van Yvonne Coldeweijer, circuleerden eerder al berichten over de presentator in 'stomdronken' toestand, onder meer op een vliegveld.

Rick Brandsteder over drank en drugs 

Rick deelt niet veel over zijn privéleven en zielenroerselen, maar in een Playboy-interview uit 2018 sprak hij zich wel uit over drank en drugs. "Het is allebei leuk, maar van drugs moet je op een gegeven moment afscheid nemen. Drank is gezellig. Dat blijf ik altijd doen." Woorden waar hij straks wellicht op terugkomt.

Gênant filmpje 

Het is verder ook geen nieuws dat Rick weleens flink de bloemetjes buitenzet. Hij was bij meerdere opstootjes betrokken. De presentator ging daarnaast door het stof toen er een filmpje rondging van Rick die slagroom van de borsten van sieradenontwerpster Eva Anna Hekking likt. Het kostte hem bijna zijn werk voor de Sponsor Bingo Loterij. Hij omschreef de actie destijds als 'een aangeschoten jongeman die trapt in de verleiding van een jongedame'.

Meer over