Rick Nieman strikt veelbesproken Emile Roemer voor WNL Op Zondag

18 december 2016 08:50 | actualiteiten | Door Televizier

© YouTube SP / Kastermans RTL

SP-leider Emile Roemer is zondagochtend te gast in de talkshow WNL Op Zondag. Met presentator Rick Nieman zal hij praten over zijn roerige week, waarin anonieme SP-Kamerleden stevige kritiek op hem uitten.

"Roemer kan geen fractie leiden, laat staan Nederland", kopte het AD afgelopen week. Dat citaat was afkomstig van een SP-Kamerlid, dat in de krant - samen met enkele partijgenoten - flink tegen lijsttrekker Emile Roemer tekeerging.

Op het matje

Vanzelfsprekend was Roemer not amused. Hij riep de Kamerleden één voor één op het matje en sprak een stevig woordje met hen. De uitkomst? Roemer blijft gewoon de partijleider en de fractie blijft bij elkaar.

Rick Nieman

Emile Roemer verscheen de afgelopen dagen niet bij de talkshows DWDD, Pauw of RTL Late Night, die sinds vrijdag alle drie met winterstop zijn. Rick Nieman slaat zijn slag en heeft Roemer nu dus gestrikt voor zijn programma op de vroege zondagochtend.

Dokters vs Internet

Naast Roemer zijn deze week ook muziekkenner Leo Blokhuis en presentatrice Anita Witzier te gast in WNL Op Zondag. Leo Blokhuis komt vertellen over vergeten kerstliedjes. Anita Witzier schuift aan ter gelegenheid van haar nieuwe programma Dokters vs Internet, dat komende week te zien is op NPO 1.

Meer over