Trillende beentjes

Roxeanne Hazes viel flauw voor DWDD-optreden

Roxeanne Hazes is voor een optreden bij De wereld draait door (DWDD) flauwgevallen. "Dat is wat stress met je kan doen."

Dit onthult de zangeres in een interview met Het Parool.

Eerste hulp 

Het gebeurde vorig jaar, toen Roxeanne geregeld optrad bij Matthijs. "Lag ik thuis opeens op de grond, ik herkende Erik (haar verloofde, red.) niet meer en moest naar de eerste hulp." 

Epilepsie 

Ze omschrijft hoe ze als kind epileptische aanvallen had. "Dat begon in groep 2, toen ik me niet lekker voelde en opeens flauwviel. Vanaf dat moment voelde ik een aanval altijd aankomen: mijn benen begonnen te trillen en mijn handen werden slap." Gelukkig is ze eroverheen gegroeid, maar: "Als ik echt zenuwachtig ben voor een show hoor ik nog steeds dat kleine meisje in mijn hoofd zeggen: 'Mama, mijn beentjes trillen'." 

Kritiek op zangkunsten

Roxeanne kreeg veel kritiek te verduren op haar DWDD-optredens. "Het klonk gewoon niet al te best", geeft ze daarover toe. "Maar de online reacties die dan voorbijkomen, dat is echt niet normaal. Ik was er al voor gewaarschuwd door de redactie, want de huisband krijgt altijd veel kritiek. Bij mij was het nog een tandje extra, omdat ik de dochter van Hazes was die opeens de popkant op was gegaan. Ik had het linkse bastion betreden."  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Meer over:

Reageren