Genieten van leuke dingen

Roy en Annick uit Over Mijn Lijk genieten van carnaval in onzekere tijd

12 februari 2024 16:04 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© SkyHighTV/BNNVARA
In seizoen 9 van het programma Over Mijn Lijk zagen we het verhaal van Roy, zijn vrouw Annick en zoontje Scott. Inmiddels zijn we enige tijd verder en geniet Roy ondanks de recente grote tegenvaller nog van de mooie dingen zoals in zijn geval carnaval.

Dat vertellen Roy en Annick op Instagram.

Onzekerheid

Momenteel zit het gezin volop in onzekerheid. Bij de halfjaarlijkse MRI-scan hadden de artsen een gekleurd plekje naast de tumor gevonden. "Dat kunnen twee dingen zijn en dat gaan ze over vier maanden uitsluiten", legde Annick uit. "Dus we moeten over vier maanden vervroegd weer een MRI gaan maken. Dan weten we eindelijk meer."

Afleiding

Na dit nieuws waar het stel niet heel erg op gerekend had, waren ze kort offline. Twee dagen na de video deelde Annick: "Het gaat oké met ons. Ik weet even niet zo goed wat ik de afgelopen twee dagen moest voelen en werd er onzeker van. Moet je wat voelen of is even niks voelen ook oké? Voor nu voelt “niks voelen” even goed en ik heb mijn werk lekker opgepakt. Ik/wij doen nu vooral waar we ons allebei goed bij voelen. Roy gaat een paar dagen skiën met vrienden en ik ga heerlijk even van wat quality time met Scott genieten."  

Carnaval

Een van de leuke dingen waar Roy en Annick van genoten hebben de laatste dagen is carnaval. "Wat een dag gisteren! 40.000 stappen gezet en wat spierpijn in de armen en benen rijker. Maar dat is alles dik vet waard. Wat een grandioze dag met zoveel gezelligheid en we zijn ook nog eens 4e geworden."

Meer over