RTL Boulevard vrijdagavond in teken orkaanslachtoffers

De makers van RTL Boulevard gooien de uitzending om: de vrijdagaflevering van de entertainmentrubriek is geheel gewijd aan de slachtoffers van orkaan Irma.

De beelden van de nasleep en de verwoesting die Irma in haar pad heeft achtergelaten op eilanden als Sint Maarten hebben diepe indruk gemaakt op de Boulevard redactie. Reden genoeg om in actie te komen voor Giro 5125.

Blik BN'ers

Heel wat bekende Nederlanders werken belangeloos mee aan de uitzending om zoveel mogelijk geld op te halen. Onder anderen André van Duin, Mattie Valk, Diederik Jekel, Jan Versteegh, Yes-R, Jim Bakkum, Roos Schlikker, Fatima Moreira de Melo, Filemon Wesselink, Peter R de Vries, Gerard Ekdom, Thomas Cammaert, Leco van Zadelhoff, Ruth Jacott, Karin Bloemen en Joris Linssen geven acte de presence. Daarnaast vervullen Floortje Dessing en Humberto Tan als ambassadeurs van het Rode Kruis een rol.

Ambassadeurs

De aflevering wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai en Luuk Ikink. Luuk: "Als je de verschrikkelijke beelden ziet, dan begrijp je meteen waarom we de bewoners van de Caribische eilanden nu moeten helpen." Ruben: "Het is mooi om te zien dat iedereen direct klaar staat om te helpen tijdens deze verwoestende ramp."

RTL Boulevard is vanaf 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer over: