RTL Z en NOS zenden MH17 persconferentie live uit

RTL Z en NOS zenden komende woensdag de persconferentie die het Joint Investigation Team over vlucht MH17 gaat geven live uit. 

In het Joint Investigation Team werken Australië, België, Maleisië, Nederland en Oekraïne samen onder leiding van het Nederlandse Openbaar Ministerie. De afgelopen maanden hebben ze zich gebogen over de kwestie, woensdag presenteren ze hun bevindingen als deel van het strafrechtelijk onderzoek naar de crash.

Onthullingen

Het lijkt er op dat het Joint Investigation Team duidelijkheid gaat geven over zaken als met welk wapen MH17 is neergeschoten en van welke locatie werd geschoten. Deze onthullingen worden op RTL Z besproken met RTL Nieuws correspondent Jeroen Akkermans en Marieke de Hoon, universitair docent Internationaal Recht. De presentatie is in handen van Hella Hueck. Bij de NOS verzorgt Astrid Kersseboom de presentatie, ze spreekt onder meer met jurist Geert-Jan Knoops. Ook op de radio wordt uitgebreid aandacht besteed. 

De MH 17 persconferentie is woensdag live te volgen op RTL Z of online en start rond 12.50 uur. De tv-uitzending van de NOS begint om 13.00 uur.

Reageren