Met Rick Nieman of Wilfried de Jong?

Rutger Castricum ziet presentatieklus bij Op1 wel zitten

15 mei 2020 13:29 | actualiteiten | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa

Jeroen Pauw trekt zich binnenkort terug uit de presentatiepoule van Op1, omdat de talkshow stopt met de zondageditie. Een van de namen die worden genoemd om hem op te volgen is die van Rutger Castricum.

De voormalig verslaggever van Powned staat open voor de klus, zo geeft hij aan in gesprek met Radio Veronica. “Ik zou zeker gaan praten, ja. Dat heb ik in het begin ook gedaan toen het programma begon. Ik heb nooit zo’n screentest gedaan, maar ik heb wel gepraat. Dat zou ik nu weer gaan doen.”

Wilfried de Jong

Presentator Wilfred Genee hoorde in de wandelgangen dat Castricum samen met Rick Nieman een duo moest gaan vormen. Die naam heeft Castricum ook wel horen vallen, maar hij heeft zelf een andere kandidaat voor ogen. “Ik heb wel eens gevraagd aan Wilfried de Jong of hij het leuk zou vinden om dit met mij te doen. Het leek hem ook leuk, maar het is vooral een omroepverhaal. De omroepen hadden het al snel beklonken en ons omroepje viel er toen al snel buiten.”

Terugkeer

Jeroen Pauw kwam tijdelijk terug op de late avond nadat het coronavirus heel de wereld in zijn greep kreeg en Op1 startte met weekendedities. De presentator was drie maanden daarvoor net gestopt met zijn eigen talkshow Pauw, maar op eigen verzoek keerde hij terug. 

 

Meer over