SBS 6 komt met een nieuw verborgencameraprogramma: Zoete Wraak

Zoete Wraak is het nieuwe programma van SBS 6. Slachtoffers van irritante grappenmakers draaien de rollen voor één keer om en zetten de plaaggeesten op nationale televisie te kakken.

Een irritante oom, een vervelende collega of een vriend die niet stopt wanneer het moet; iedereen kent wel listige lolbroek die het bloed onder de je nagels vandaan haalt. Vaak is het hun levensdoel om zoveel mogelijk mensen publiekelijk te kakken zetten. Zoete Wraak rekent voor eens en altijd met hen af en geeft ze een koekje van eigen deeg. De verborgen camera registreert alles.

Geraffineerde wraaknemers

Van standaardgrappen is geen sprake in het nieuwe programma. Een team van geraffineerde wraaknemers bedenkt samen het slachtoffer een op maat gemaakte grap. Op deze manier wordt het doelwit op passende wijze gestraft voor zijn daden. De plaaggeest zal voortaan wel twee keer nadenken voordat hij de boel weer op stelten zet.

Boobytrap

De zender kan na de slechte kijkcijfers van Bar Gezellig wel een succesje gebruiken. SBS 6 speelt in op een succesvol format uit het verleden en heeft daarmee een mogelijke hit te pakken. Het is namelijk niet de eerste keer dat de lolbroeken door middel van een grap worden teruggepakt. In het verborgencameraprogramma Boobytrap hadden de grappenmakers het tussen 1993 en 2003 zwaar te verduren. Het programma was eerst te zien bij Veronica en werd in latere seizoenen uitgezonden op Yorin.

Tipje van de sluier

Shownieuws geeft de eerste grap alvast prijs. ‘’Zo is er bijvoorbeeld een pizzakoerier in de maling genomen door zijn baas. De bezorger belde aan bij een huis waar twee sexy dames een leuke meidenavond hadden. Uiteindelijk kregen ze de bezorger zover dat hij zelf in zijn boxershort twister met de dames ging spelen. Helaas voor hem stond op dat moment de boze vriend van één van de dames voor de deur. Shit! Paniek. De vriend mocht de pizzakoerier niet zien. Hij zou woest worden. Ze verstoppen de pizzakoerier in de voorraadkast. De vriend trekt de deur open en dan… ja, daar sta je dan. Leg dat maar eens uit!’’

Kandidaten gezocht

Heb jij een grappenmaker altijd al aan de publiekelijke schandpaal willen nagelen? Dit is je kans! Het programma zoekt nog altijd kandidaten. Geef je op via www.sbs6.nl/zoetewraak en wie weet krijg jij je zoete wraak.

Reageren