'Heel veel zin in'

Schrijver Kluun is de verteller in The Passion 2024

13 maart 2024 12:39 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA LEVIN DEN BOER
Schrijver Kluun (pseudoniem van Raymond van de Klundert) neemt het stokje over van Thomas van Luyn als de verteller in The Passion 2024.

Een rol op zijn lijf geschreven als verhalenverteller en schrijver van onder meer Komt een vrouw bij de dokter.

Verteller

"Hoe zou de wereld eruit zien als we wat meer in elkaar zouden geloven?", klinkt het begin van het filmpje op Instagram en dan komt de schrijver tevoorschijn. "En dit jaar mag ik het verhaal vertellen in The Passion. En daar heb ik zoveel zin in."

Andere rollen

Kluun sluit als vertellen aan bij een rijtje met namen die al eerder werden aangekondigd. William Spaaij speelt dit jaar Jezus, Angela Schijf is Maria en Matteo van der Grijn speelt Petrus, rapper Keizer is Judas en zangeres Gaia Aikman neemt de rol van Maria Magdalena op zich. Robbert Rodenburg is ongelovige Tomas, Victor Löw is Pilatus en Anita Witzier doet verslag.

Ook de verschillende discipelen zijn inmiddels bekend.

Nog even geduld

The Passion is te zien op Witte Donderdag 28 maart om 20:30 uur op NPO 1. The Passion Talk wordt direct na de live-uitzending uitgezonden op NPO 3. Ook dit jaar is er een The Passion Hemelvaart. Dit is te zien op vrijdag 10 mei om 20.30 uur op NPO 1.

Meer over