Kijkers enthousiast

Sjors en Marlies geliefd in Better Than Ever

30 maart 2023 21:56 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Vanavond was het weer de beurt aan vijf nieuwe kandidaten in Better Than Ever. Vooral Sjors van der Panne en Marlies Kempe maken tongen los op Twitter. Enthousiasme alom.

Het was vanavond alweer de derde aflevering van het programma. 

The Voice

Sjors van der Panne werd tweede in The Voice of Holland 2014 achter OG3NE. En stilzitten heeft hij nooit echt gedaan. Zo toerde hij onlangs met Tommie Christiaan en hij deed verschillende theatershows. Ieder jaar verkoopt hij wel een keer het concertgebouw uit. Muziek is het helemaal voor hem en het liefst geeft hij er bijna alles voor op. Regelmatig gaat hij naar zijn vader toe in Frankrijk om daar te schrijven. Toch beseft hij dat hij ook te weinig heeft genoten. Momenteel is hij druk met een nieuwe plaat en met tracks voor op Spotify. En kijkers zijn wel benieuwd naar meer van Sjors.

Idols

Deelneemster Marlies Kempe kennen we van Idols 2 waar ze vierde werd. Ze vertelt dat haar broer haar had opgegeven. "Ik was zo dom om mezelf te googelen na een show. Duizend keer heb ik gelezen dat ik toch wel de lelijkste van de tien was die erbij was", vertelt ze. En dat haalde voor haar toch wel het plezier eraf en het had mega veel impact op haar.

Wanneer ze even onopgemaakt naar de supermarkt ging en iemand met haar op de foto wilde, werd die vervolgens op fora geplaatst waarna tig reacties volgden. "Dingen als: Wat is die lelijk in het echt." Nu denkt ze: so what, maar toen kon ze dat niet. 

Na Idols had ze een tijdje een eigen band en ze omschrijft Idols als een toffe springplank. Maar publiek wat naar Idols keek wilde mij Listen To The Music horen zingen en de gave festivals waar ik graag wilde spelen vonden mij niet credible." Momenteel zingt ze veel koortjes voor haar man Robby Valentine. En kijkers willen zo te lezen meer Marlies.

Triest

Van Marlies kwam er ook nog triest nieuws. In 2016 breken 'ontzettend verdrietige jaren' aan. Haar man Robby wordt blind. "Hij verloor in 2016 het zicht door een ooginfectie in zijn rechteroog", vertelt Marlies.

In coronatijd begint ook het zicht in zijn linkeroog te verslechteren. "Dus ik belde het ziekenhuis. 'Ja maar mevrouw, het is lockdown'", vertelt ze over de wachtlijst waarop haar man geplaatst wordt. Zijn toestand gaat hard achteruit. "Na de lockdown mocht hij komen en toen zag hij nog maar iets van zeven of tien procent. Toen heeft hij een spoedoperatie gekregen voor de oogboldruk, maar de schade die al veroorzaakt was aan de oogzenuw was onomkeerbaar."

Meer over