Slachtoffer aanrijding Gerard Joling van IC af

Tante Jo, het 91-jarige slachtoffer van de aanrijding met Gerard Joling, is van de Intensive Care af. Volgens familie gaat het iets beter met de vrouw.

Tante Jo lag sinds dinsdag met meerdere botbreuken op de Intensive Care. Na enige operaties is het levensgevaar inmiddels geweken. Haar broer, de 82-jarige Adriaan vertelde aan Shownieuws dat het nu ietsjes beter gaat, maar dat de hele familie zich rot is geschrokken. „91 jaar, dan herstel je niet zo gauw. Als je herstelt natuurlijk; dat hopen we dan wel. Er was geen levensgevaar, zeiden ze. Gelukkig, dus ik hoop dat het goed afloopt.”

Trager dan een slak

In het AD vertelde een neef van Tante Jo dat hij niet begrijpt hoe het ongeval in Aalsmeer heeft kunnen gebeuren: „Tante Jo was nog hartstikke sterk. Woonde op zichzelf, tilde nog gewoon. Maar echt, ze liep nog trager dan een slak. Hoe kán hij haar niet gezien hebben toen ze overstak? Hij was niet dronken en reed niet te hard, maar hij moet toch gewoon met z’n vriend hebben zitten lullen. Of hebben zitten bellen. Hij moest zeker effe snel naar de Arena racen en heeft gewoon niet opgelet. Als je een vrouw van 91 aanrijdt die op een zebrapad loopt, heb je hoe dan ook iets niet goed gedaan.”

Tijdens het Toppers-concert in de ArenA afgelopen vrijdag vertelde Gerard Joling dat de hele situatie hem diep heeft geraakt. Tante Jo kreeg daarop een ovatie van het publiek. 

Lees ook:
Kort geleden kende Gerard Joling nog gelukkiger tijden met Hans Klok

Meer over:

Reageren