Seizoen elf

Soufyan Gnini wint Holland's Next Top Model

23 oktober 2018 09:44 | actualiteiten | Door Televizier

© Holland's Next Top Model
Maandagavond was de finale van het elfde seizoen van Holland's Next Top Model te zien. De 19-jarige Soufyan Gnini uit Breda ging er met de winst vandoor.

Het is de tweede keer dat een man de modellenwedstrijd wint, nadat Montell van Leijen zich vorig jaar als beste model mocht kronen. 

Veelzijdig

"Ik ben ongelofelijk blij," zegt de winnaar. "Ik kan het niet beseffen." Soufyan nam het in de finale op tegen medekandidaten Rikki, Tim en Cecilia. Presentatrice Anna Nooshin vertelt dat de jury heeft gekozen voor iemand die heel veelzijdig is. "We hebben dit seizoen laten zien dat de modewereld is veranderd, want het gaat niet meer alleen om schoonheid."

Geen ervaring

De winnaar groeide op bij een pleeggezin in Vlissingen en verhuisde drie jaar geleden naar Breda voor zijn opleiding tot medewerker van een evenementenorganisatie. Holland's Next Top Model is zijn eerste ervaring als model. 

Contract

Als prijs ontvangt Soufyan een contract bij een modellenbureau. Ook komt hij op de cover van een tijdschrift. Hij uitte zijn blijdschap op Instagram met een dansje.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

GEWONNENNN 😱😱 Heeel erg bedankt iedereen alle kijkers en fansss loveee naar jullie❤❤ Het was een eer om dit te mogen meemaken❤ Er komt meer😝

Een bericht gedeeld door La Vie 🥀 (@hntm_soufyan) op

Meer over