Serieuze klapper

Spannende minuten in De Slechtste Chauffeur van Nederland

19 april 2023 16:36 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© RTL
In een nieuwe aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland gaat het goed mis voor kandidaat Andy en zijn bijrijder Jennifer. Het gebeurt niet vaak dat het in het programma zo misgaat.

Let op: Spoilers!

Slipproef

Nog voor de twee van start gaan zegt bijrijder Jennifer al dat ze haar hart vasthoudt. En dat was duidelijk niet voor niets. Totale hysterie volgt in de auto als Andy niets meer ziet en het knopje van de ruitenwisser niet kan vinden. Wat volgt is een flinke klap. 

Hulp

Meteen komt iedereen toegesneld om het duo, dat zelfstandig uit de auto stapt, te helpen. Aan John Williams en een van de broertjes Coronel de taak om de andere kandidaten in te lichten over het ongeluk. "Er is een ongeluk gebeurd, maar gelukkig is het goed afgelopen. We hebben de ambulance hier gehad en dachten dat het veel erger zou zijn", aldus John. De kandidaten ogen uit het veld geslagen. "Het was een serieuze klapper. Ze zijn serieus goed beurs."

Overal water

Als John vraagt wat er nu precies gebeurde, reageert Andy dat ze niks meer zagen omdat overal water kwam en hij dus niet op tijd de ruitenwisser aan had gezet. 

Hoe de andere koppels het er vanavond vanaf brengen in deze slipproef zie je om 20:30 uur bij RTL 5.

Meer over