MRI-scan voor de deur

Spannende week voor Roy en Annick uit Over Mijn Lijk

24 mei 2024 12:08 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© SkyHighTV/BNNVARA
Roy en Annick uit Over Mijn Lijk beleven met hun zoontje Scott weer een spannende tijd. De MRI-scan van Roy staat weer op het programma en aankomende maandag verwacht het gezin de uitslag.

Dat vertelt Annick op Instagram.

Bewuste dag

"Volgende week maandag. DE maandag. Een vreselijke stress maandag. Een maandag waarvan ik hoop dat we die met goed nieuws kunnen afsluiten", schrijft ze. Ze vertelt dat ze al tijden afleiding zoekt om niet aan de bewuste dag te hoeven denken.

Erop of eronder

Voor het koppel voelt de uitslag die eraan komt als erop of eronder. "We leven door en mogen nog mooie herinneringen maken of de hele rambam begint." Ze sluit haar bericht af met: "We gaan voor nog veel meer liefdevolle foto’s samen." En daarvan plaatst ze er nog een met het gezin.

Verhaal

We zagen Roy in het negende seizoen van het programma. In februari dit jaarplaatste het koppel dat er een gekleurd plekje naast de tumor was gevonden. "Dat kunnen twee dingen zijn en dat gaan ze over vier maanden uitsluiten", vertelde ze toen. "Dus we moeten over vier maanden vervroegd weer een MRI gaan maken. Dan weten we eindelijk meer."

Meer over