Speciale RTL Late Night met olympische winnaars

17 augustus 2016 12:04 | actualiteiten | Door Televizier

© William Rutten

Humberto Tan presenteert dinsdag 23 augustus een speciale aflevering van RTL Late Night. De presentator ontvangt alle Nederlandse winnaars van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De uitzending zal eenmalig niet 'late night' plaatsvinden, maar op primetime. 

Het nieuwe seizoen van RTL Late Night trapt af op 29 augustus, maar om de Nederlandse sporters te eren, is er op 23 augustus een olympische special. Dat is bekendgemaakt op Radio 538. Nederland doet het over het algemeen goed op de Spelen: er werden al acht gouden medailles behaald.

Alle winnaars

Hoe de uitzending er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Op 23 augustus is er een olympische uitzending van RTL Late Night met alle winnaars“, aldus een medewerker op Radio 538. 

Primetime

Normaal gesproken wordt RTL Late Night aan het eind van de avond uitgezonden, maar dat tijdslot is volgende week gereserveerd voor Linda's zomerweek. De olympische special van Humberto wordt daarom op primetime uitgezonden. Op dit moment is de presentator nog in Rio, waar hij een dagelijkse talkshow verzorgt voor TeamNL.

Lees ook: Dit zijn de gasten van Linda's zomerweek 2016.

Meer over