'Spijt van alles'

Stefano Keizers reageert op heftig relaas in De Verraders

28 mei 2022 09:18 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP

Stefano Keizers ligt onder vuur na zijn relaas in De Verraders. De cabaretier reageert nu op de storm van kritiek. "Had nog veel gemenere dingen gezegd over Steven en Toine, maar dat was blijkbaar te heftig voor de uitzending", begint de cabaretier zijn bericht op Instagram. 

Stefano wijdt de rest van zijn bericht vooral aan zangeres Dionne Slagter, die in de ontknoping van De Verraders in tranen uitbarstte door de boze Verrader. 

Stefano Keizers en Dionne Slagter in De Verraders

"Nu lijkt het net alsof ik boos was op Dionne, maar Dionne en ik gaan way back", pent Stefano. Hij verwijst naar de foto's van hen samen in Japan. "En het pijnlijkste is nog wel dat van alle finalisten ik eigenlijk vind dat Dionne de enige is die de winst heeft verdiend. Lieve Dionne, dat ik niet tegen mijn verlies kan en een zure man ben betekent niet dat je het niet fantastisch hebt gedaan. Je was zo'n beetje de enige die verder keek dan je neus lang was." 

Stefano Keizers heeft spijt 

Stefano geeft ook aan dat z'n 'hart brak' toen Dionne hem de helft van het prijzengeld aanbood. "De enige reden dat ik het niet heb aangenomen is omdat ik had verwacht dat je mij minstens twee derde zou geven." De Verrader heeft 'spijt van alles', voegt-ie toe. 

'Het is geen spel' 

Hij sluit zijn bericht wat raadselachtig af. "Bedankt voor de gigantische hoeveelheid liefde die ik over me heen heb gekregen in de afgelopen maanden. Nu weer normaal doen alstublieft en weer terug naar het normale leven en het meer duistere bestaan. PS. het is helemaal geen spel." 

Meer over