Studio 100 ontkent geruchten dat de nieuwe K3 al bekend is

28 oktober 2015 15:00 | actualiteiten | Door Televizier

Een hardnekkig online gerucht beweert dat de nieuwe K3 allang bekend is, er zou zelfs al merchandise in de maak zijn. Studio 100 spreekt deze claims met klem tegen.

De bal kwam aan het rollen toen de Vlaamse Jolien van der Steen op Twitter de volgende ontboezeming deed.

 Nieuwe K3 al bekend?

Die claim zorgde voor een schokgolf van ontzetting bij K3 fans die zich behoorlijk genept voelden als het inderdaad waar zou zijn. Momenteel wordt nog elke vrijdagavond druk gezocht naar de ideale samenstelling van de meidengroep in K3 Zoekt K3. Maar volgens andere zelfbenoemde ingewijden die op Joliens tweet reageerden is allang duidelijk wie de nieuwe gezichten gaan worden. 

Studio 100 ontkent

In een verklaring laat Studio 100, de creatieve organisatie achter K3, weten dat de geruchten op niets zijn gebaseerd: "Dat er nu al brooddozen worden geprint met de foto van de nieuwe K3'tjes is absoluut niet waar. De nieuwe merchandising wordt op 7 november in gang gezet met een eerste ­fotoshoot voor de nieuwe cd '10.000 luchtballonnen' die op 18 december uitkomt."

Broodtrommel rel

De Vlaamse zender VTM, waar de talentenjacht wordt uitgezonden, kan er de humor nog wel van inzien en lekte op Twitter een foto van de vermeende, gewraakte broodtrommel.

Meer over