Vanaf juli

Sybrand Niessen is binnenkort terug met MAX Vakantieman

17 mei 2024 10:21 | actualiteiten | Door Esther Hut

© Omroep MAX

Geen zomer zonder MAX Vakantieman. En ook dit jaar lijkt dat niet het geval, want Omroep MAX heeft zojuist aangekondigd dat vanaf juli het populaire consumentenprogramma weer te zien is.

Natuurlijk is presentator Sybrand Niessen ook weer van de partij.

MAX Vakantieman

Ook in het nieuwe seizoen van MAX Vakantieman proberen Sybrand Niessen en MAX-Ombudsman Jeanine Janssen oplossingen te vinden voor de meest uiteenlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. De Mystery Guest is terug met het inspecteren van accommodaties op populaire vakantiebestemmingen en kijkersvragen worden door deskundigen beantwoord in de rubriek Beste Vakantieman.

Klachten melden

Gedupeerden met grote of kleine “problemen” kunnen zich nog altijd melden bij het consumentenprogramma. Waren er bijvoorbeeld problemen met de reisorganisatie, het hotel, de huurauto of een excursie? Of wellicht bleek het hotel smerig, lawaaierig of zelfs helemaal niet meer te bestaan. Alle klachten kunnen gemeld worden via de website van MAX Vakantieman.

MAX Vakantieman is vanaf maandag 8 juli te zien om 20:30 uur bij NPO 1.

Maar let op: In verband met de Olympische Spelen verhuist MAX Vakantieman op 29 juli en 5 augustus om 20:35 uur van NPO 1 naar NPO 2. Op 22 juli, 12, 19 en 26 augustus is MAX Vakantieman om 21:25 uur te zien op NPO 1.

Meer over