Bijna weer te zien

Sybrand Niessen keert op deze datum terug met MAX Vakantieman

11 mei 2023 09:44 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© MAX
De finale van Sybrand Niessens MAX PubQuiz is bijna inzicht, maar lang zal de Omroep MAX-presentator niet van de buis zijn. Er komt namelijk in juni 2023 een nieuw seizoen van MAX Vakantieman.

Ook dit seizoen zal Sybrand Niessen weer diverse vakantiegangers helpen met hun probleem.

MAX Vakantieman

In MAX Vakantieman proberen presentator Sybrand Niessen en MAX-Ombudsman Jeanine Janssen namelijk samen de problemen op te lossen van vakantiegangers. Het programma behandelt dan ook diverse vakantietips en heeft diverse vaste rubrieken, zoals de inspectie van accomodaties door de Mystery Guest en het beantwoorden van vragen van kijkers in de rubriek Beste Vakantieman. 

Het doel van het programma is om vakantiegangers te helpen met hun problemen en te zorgen voor een fijne vakantie-ervaring. Want: dat willen we natuurlijk allemaal.

Input gezocht

Uiteraard kan dit programma niet gemaakt worden zonder de input kijkers. Had jij je dus verheugd op die welverdiende vakantie, maar bleek er iets mis met de reisorganisatie, het hotel, de huurauto of excursie? Geef je dan snel op via de website van MAX Vakantieman en schroom vooral niet. Het 'probleem' mag en kan van alles zijn: van smerige hotels, een geschil met een reisbranche of - verzekering of als je tijdens een reis een ongeluk hebt gehad.

MAX Vakantieman is vanaf maandag 12 juni weer te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over