Zware tijden

Sylvia uit MAFS heeft goed nieuws over ziektebeeld

16 maart 2023 10:38 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© RTL Boulevard

Oud-deelneemster uit MAFS Sylvia van Mierlo deelde op 3 maart een openhartige video waarin ze vertelde over haar longkanker. Ze twijfelde of ze het zou delen met de wereld en deed dit toch. Elke drie maanden moet ze voor een scan en er leek slecht nieuws, maar gisteren kwam er toch iets positiefs naar buiten.

Voor de rest van haar leven moet Sylvia elke drie maanden een scan omdat de longkanker terug kan komen. Onlangs moest ze weer.

Toename

Eind februari kreeg ze nieuws dat er een toename was van tumorachtige cellen en activiteit. De longarts zei dat het ook de bestralingen konden zijn die heel lang doorwerken in je lichaam. Dit kon ook voor het beeld zorgen dat zij hadden gezien, maar het kon ook foute boel zijn. "Je bent gelijk van de leg, je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Wanneer komt er nou eens rust in de tent?" aldus Sylvia op Instagram. Ze besloot het toch te delen om ook anderen die hetzelfde meemaken een hart onder de riem te steken.

Goed nieuws

Gisteren kwam er aan het einde van de uitzending van RTL Boulevard nog goed nieuws van Aran Bade. Het was inderdaad de uitwerking van de bestralingen en het tumorgebied wordt juist kleiner.

Married At First Sight

In het programma Married At First Sight werd Sylvia aan Freddy gekoppeld. Het stel bleef getrouwd, maar al snel eindigde hun lovestory mede door de ziekte van Sylvia.

Meer over