Nadia Moussaid

Talkshow Nadia keert terug met wekelijkse uitzendingen

31 juli 2023 10:46 | actualiteiten | Door Esther Hut

© David Cenzer

Goed nieuws voor Nadia Moussaid! De presentatrice keert terug met haar talkshow Nadia. Alleen is ze niet meer dagelijks in de vooravond te zien, maar wekelijks.

 

Vanaf oktober is Nadia terug in haar studio.

Nadia

Het waren even spannende tijden voor Nadia Moussaid. Haar nieuwe talkshow Nadia wist vanaf begin af aan nog niet bijster veel kijkers te trekken en kreeg uit verschillende hoeken kritiek. Het was dan ook de vraag of de talkshow wel terug zou keren. Gelukkig voor de presentatrice blijkt dat dus wel het geval.

“Ik heb ontzettend veel zin om terug te keren met deze show. Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen. Ik kijk heel erg uit naar de volgende reeks waarin we dit keer wekelijks met elkaar in gesprek gaan en waarin we daarna dus langer de tijd krijgen erover door te praten, één-op-één, online of aan de keukentafel,” laat Nadia Moussaid weten.

Verhuist naar NPO3

Naast de wekelijkse uitzendingen verhuist Nadia ook van zender. In plaats van de prominente plek op NPO1, verhuist de talkshow nu naar NPO3 rond de klok van 22:00 uur.

Op de plek in de vooravond op NPO1 zal heel waarschijnlijk Eva Jinek geprogrammeerd worden met haar nieuwe programma. Zij kondigde onlangs haar overstap aan naar de AVROTROS.

Talkshow

Ook in het nieuwe seizoen gaan ervaringsdeskundigen met elkaar én het publiek het gesprek aan over alledaagse onderwerpen. ‘Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen, dat is waar Nadia ook dit seizoen voor staat,’ is te lezen in het bericht van de VPRO.

Nadia is vanaf oktober weer te zien.

Meer over