Hatseflats

Talpa plant nieuw seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa in

21 september 2023 10:44 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Talpa
Talpa gaat toch door met een nieuw seizoen voor Familie Gillis: Massa is Kassa. Eerder liet Talpa weten dat ze twijfelden of het programma terug zou komen, maar een etmaal later kwamen ze daar toch op terug. En nu is een nieuwe datum van uitzenden definitief bekendgemaakt.

De beslissing om toch uit te zenden, kwam nadat de zaak tegen Peter Gillis, die plaats zou vinden op 29 augustus, werd uitgesteld.

Schuldig

"We zijn in deze zaak altijd van mening geweest dat iemand pas schuldig is, als een rechter daarover heeft geoordeeld. Daar houden we ons aan vast", liet Talpa eerder weten. De uitzendingen worden wel afgebroken als Peter toch "voor of tijdens het uitzenden van de serie" wordt veroordeeld. Maar gezien de geplande datum gaat de zender er voor nu vanuit dat er wel afleveringen op televisie gaan komen.

Zaken

Momenteel loopt er een mishandelingszaak, aangespannen door ex Nicol en ook de Belastingdienst en de FIOD zitten achter de vakantieparkenbeheerder aan. Ook heeft de rechter drie horecavergunningen van de organisatie afgepakt, omdat op een aantal parken vermoedelijk crimineel geld witgewassen zou worden.

Het nieuwe seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf dinsdag 31 oktober 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over