Thijs Römer en Katja Schuurman uit elkaar

23 februari 2015 10:33 | actualiteiten | Door Televizier

De geruchten gingen al langer, maar nu is de kogel door de kerk: voormalig droomkoppel Thijs Römer en Katja Schuurman houdt het voor gezien. Het is schluß, fini, voorbij.

Thijs en Katja slingerden het treurige bericht zelf de wereld in middels een verklaring die als volgt luidt:

„,Als geliefden zijn wij uit elkaar. Wij gaan verder als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie. ,,In tegenstelling tot wat beweerd wordt, ligt de oorzaak van deze keuze niet bij derden. Katja woont in Uitdam, Thijs heeft een appartement in Amsterdam. Wij hopen dat er vanaf nu respectvol met deze situatie omgegaan kan worden, met het oog op onze bewegingsvrijheid en de privacy van onze dochter. Voor ons is dit niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin samen.”

Ruben Nicolai

De scheiding van Katja en Thijs bevestigt maar weer eens dat roddelbladen het best vaak bij het juiste eind hebben. Privé en Story wisten al maanden dat het over en uit was tussen de twee die elkaar in 2004 leerden kennen op de set van de Theo van Gogh-serie Medea.  Katja zou het doen met collega Ruben Nicolai doen en op Valentijnsdag werd de brunette hand in hand met een andere man gezien. Thijs zou ondertussen iets hebben met een dame van Moordvrouw. Afgelopen week ontkende het stel via een tweet nog dat er iets aan de hand zou zijn.

Vorig jaar speelden Katja en Thijs nog samen in de RTL 4-serie Nieuwe Buren (foto). Momenteel is Katja te zien in Noord Zuid, daarin verscheen haar naam op de aftiteling als Katja Schuurman in plaats van Katja Römer-Schuurman en dat was al een teken aan de wand.

In hun verklaring zeggen Katja en Thijs dat er geen derden in het spel zijn, maar dat is de standaard tekst bij de aankondigin van een scheiding.

Ook Adam Curry en Micky Hoogendijk maakten dit jaar bekend dat geen zin meer hadden in elkaar

Meer over