Sterke vriendschap

Tjitske Reidinga deelt kiekje van achter de schermen bij Gooische Vrouwen

9 mei 2024 10:25 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© ANP KIPPA LEVIN DEN BOER
De opnames voor het nieuwe seizoen van de populaire serie Gooische Vrouwen zijn in volle gang. De fans kunnen niet wachten en daar wordt slim op ingespeeld. Af en toe komen er wat foto's van de set naar buiten of vertelt regisseur Will Koopman iets in een interview en dit keer krijgen we iets te zien van actrice Tjitske Reidinga.

Op haar Instagram deelt de actrice een foto van achter de schermen bij de opnames. 

Foto

Op de foto is ze zelf te zien met Linda de Mol, Susan Visser en Lies Visschedijk. Zij kruipen in de serie weer in de huid van hun alterego's Claire van Kampen, Cheryl Morero, Anouk Verschuur en Roelien Grootheeze. Ook Will Koopman zien we terug op het kiekje. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tjitske Reidinga (@treidinga)

Vrienden voor het leven

Bij de foto schrijft Tjitske: "Van deze vrouwen hou ik zoveel." Ze kennen elkaar inmiddels ook al flink wat jaren. De serie liep eerder tussen 2005 en 2009. Ze wonnen een Gouden Televizier-Ring waarna ook nog twee films volgden. 

Connectie

Dat het een hecht clubje is, bleek al uit een interview van Lies Visschedijk met tijdschrift Linda. Haar man maakte een einde aan zijn leven en dit was een pittige tijd voor de actrice. Bij Susan, Linda en Tjitske voelde ze zich veilig. "Als ik niet wist waar ik het zoeken moest, had ik hun vriendschap. Toen ik alleen kwam te staan, heeft Linda me elke week een bos bloemen gestuurd. Een heel jaar lang, elke week een andere bos bloemen. Op de donkerste momenten, de momenten dat ik me heel alleen, bang en verloren voelde, was dat… enorm."

Het zesde seizoen van Gooische Vrouwen is vanaf dit najaar te zien bij Videoland en op SBS6.

Meer over