Toine van Peperstraten krijgt radioprogramma

Toine van Peperstraten mag zijn eigen radioprogramma gaan maken op Radio 2. Het programma krijgt de ietwat oubollige naam Typisch Toine.

Toine is vanaf zondag 7 september elke week tussen 22.00 uur en middernacht te horen. Het is niet voor het eerst dat sportjournalist Toine zich op de radio begeeft. Hij werkte hij voor Radio Veronica en 3FM en presenteerde hij NOS Langs de lijn op Radio 1. Daar is hij nog steeds regelmatig te horen als invaller.

Typisch Toine komt in plaats van Remco Ruimt Op, het radioprogramma van Remco Veldhuis. De cabaretier kanj zijn programma niet meer combineren met zijn theatertour en gezin.

Heerlijke uitdaging

In het wekelijkse programma praat Van Peperstraten met luisteraars over muziek en concerten. Leo Blokhuis geeft muziekcolleges, net zoals in de Top 2000 a gogo. „Ik ben blij dat ik nu mijn stempel kan drukken op een eigen programma. Een heerlijke uitdaging”, zo zegt Toine zelf.”

Toine is ook nog steeds sportjournalist bij Fox, maar dat zien niet zo heel veel mensen. Bij VI maken ze Toine nog regelmatig belachelijk omdat hij huilde bij zijn afscheid van Studio Sport.


 

Meer over:

Reageren