Top 5 van tv-programma’s om deze Kerst naar uit te kijken

23 december 2013 11:17 | actualiteiten | Door Televizier

Even zin om lekker voor de buis te hangen tijdens Kerst? Gelukkig zijn er genoeg leuke programma’s om je mee te vermaken tijdens de donkere, koude winterdagen.

Van liefde tot talentenshows en zelfs een natuurdocumentaire vanuit het ijskoude Poolgebied : er is voor iedereen wat wils. Bekijk hier de top 5 volgens Televizier.

All You Need is Love Kerstspecial

Dit jaar was Robert ten Brink in een grappige reclame te zien, waarin hij de draak steekt met zijn All You Need Is Love-bus. Om snel thuis te kunnen zijn, dropt hij buitenlanders in "the middle of nowhere" en moeten ze de weg naar hun geliefde zelf maar vinden. Dat doet Robert natuurlijk niet in deze liefdevolle special!

Dinsdag 24 december om 20.30 uur op RTL 4

Frozen Planet in Concert

Van de muziek uit de Planet-­trilogie, die de beelden in deze natuurseries perfect ondersteunt, zijn al diverse concerten gegeven. Het Gelders Orkest heeft in april in de Ziggo Dome Frozen Planet in Concert gespeeld, onder leiding van Planet-componist George Fenton. De registratie daarvan is al even adem­benemend als de natuurserie op tv was.

Woensdag 25 december om 18.55 uur op Nederland 1

Afbeelding


Liefs Uit...kerstspecial

Van de 21 stellen die Yvon Jaspers de afgelopen jaren heeft gevolgd voor Liefs Uit... hebben er al drie een baby gekregen; nummers vier en vijf zijn onderweg. Maar er zijn ook geliefden weer teruggekeerd naar hun geboorteland, omdat hun relatie in Nederland geen standhield. Yvon bezoekt enkele stellen en komt erachter hoe het nu met ze gaat.

Donderdag 26 december om 20.20 uur op Nederland 1

Afbeelding


The Voice Kids

Terwijl Marco Borsato druk was met het begeleiden van zijn talenten voor The Voice of Holland, was hij ondertussen ook al begonnen aan de opnamen van The Voice Kids. Dit vanwege de Wet op kinderarbeid. Deze week ‘starten’ de auditierondes. Zullen coaches Angela Groothuizen, Nick & Simon en Marco weer verrast worden door jonge talenten?  

Vrijdag 27 december om 20.30 uur op RTL 4

Afbeelding


Finale Holland’s Got Talent

Dat Holland’s Got Talent internationaal de tongen losmaakt, bleek wel uit de reacties op Gordons opmerkingen tegen kandidaat Xiao Wang (‘Nummer 39 met rijst?’). Tot in de VS en China werd erover gesproken.

Het is nu tijd om internationaal indruk te maken met de prestaties van de artiesten. De acht finalisten van Holland’s Got Talent strijden om een plekje in V: The ultimate variety show in het Planet Hollywood Casino in Las Vegas. Daar willen de finalisten wel voor werken!

Onder anderen zangeres Claire Vinkesteijn en dansgroep Reality zullen alles geven om erbij te zijn. De jury mag laten weten wat ze van de geleverde prestaties vindt, de kijker beslist welke act dit seizoen wint.  

Zaterdag 28 december om 20.00 uur op RTL 4

Afbeelding

Meer over