Toppers-gate: Jeroen van der Boom vindt uitspraken Gordon kwetsend

Jeroen van der Boom zegt niets te herkennen in de uitlatingen van oud-Toppers-collega Gordon over het 'monsterlijke' drankprobleem van René Froger.

Van der Boom (43) zegt dit tegen het AD. Gordon (47) nam gisterenavond, bij het programma Vijf Jaar Later van Jeroen Pauw, geen blad voor de mond toen hij zich uitsprak over zijn ex-collega’s Jeroen van der Boom en René Froger. ‘’We drinken natuurlijk weleens een drankje samen en soms valt er wel eentje verkeerd, maar meer is het niet’’, vertelt de SBS-presentator.  

Kwetsende woorden 

Jeroens Toppers-management raadde hem af om te reageren, maar hij doet het toch. Van der Boom wil namelijk een aantal zaken rechtzetten. Boos is hij niet, maar hij vindt de woorden van Gordon 'kwetsend'. Goor voorspelde al dat een tegenreactie van zijn oud-collega's niet lang zou uitblijven. 

Uitspraken onjuist

Volgens de Blaricumse diva is het stevige drankgebruik van René Froger de reden voor zijn vertrek bij de Toppers. Jeroen van der Boom zegt hier niets in te herkennen en al helemaal niet in de uitspraak dat hij als ‘Trojaans paard’ is binnengehaald bij de Toppers om Goor de deur uit te werken. ‘’Ik kwam ooit op de plek van Gerard Joling, dus dat lijkt me stug.''

Positie Goor kwetsbaar

Van ruzie is geen sprake laat de SBS-presentator weten. ‘’We zijn gewoon bij de opening van zijn koffiezaak Blushing geweest en ik heb hem gewoon ge-sms't toen hij ziek was.'' Hij vindt de positie van Goor ‘kwetsbaar’. ‘’Ik hoop dat er mensen om hem heen zijn die voor hem zorgen'’.

Lees ook: Gordon geeft explosief interview: 'René Froger heeft een enorm drankprobleem'

 

Reageren