TV-moment van gisteren: Maxim Hartman ontregelt Jinek

Maxim Hartman mocht in de talkshow van Eva Jinek zijn mening geven over Fifty Shades Of Grey, maar het gesprek werd een complete chaos.

Maxim Hartman, vooral bekend als de helft van het duo Rembo & Rembo, zat bij Eva Jinek om te praten over de film Fifty Shades of Grey. Hij zat op de beruchte bank samen met special reporter Sofie van den Enk en filmkenner Matthijs Kleyn. Maxim was uitgenodigd vanwege zijn expertise als 'überman'.

Dominante vrouw

Eva vroeg Maxim naar het fenomeen Fifty Shades of Grey. "Ik wil eerst even zeggen dat ik je bijzonder waardeer. Je bent een hele dominante vrouw," begon Maxim opeens. Eva lachte: "Dat zie je goed, Maxim!"

Daarop nam Maxim het gesprek helemaal over: "Ik wil ook even de mannelijke gasten met je doornemen. De eerste man, de staatssecretaris, vond ik echt een slappe drol. De enige echte man die ik vanavond gezien heb, is de politiecommandant." Eva greep in: "Oké Maxim, zullen we het weer even over Fifty Shades Of Grey hebben? Dank je."

Maxim Hartman

Maar ook daarna bleef Maxim de uitzending domineren. Hij had geheel eigen redenen bedacht voor het succes van Fifty Shades: "Vrouwen zijn slim en beseffen: als ze de man zo blijven onderdrukken als ze vandaag de dag doen, dan wordt het oorlog. Dus laat ons dan jullie op je reet slaan." Eva zat erbij en keek ernaar. "Ik hoop dat dit het begin is van een grotere beweging waarbij vrouwen zich bewuster worden van de noodsituatie waarin mannen zich bevinden," aldus Maxim.

Act

Veel kijkers konden het interview niet aanzien:

Maar weinig mensen hadden door dat het een act was:

Reageren