Tv-programma’s om naar uit te kijken tijdens Oud en Nieuw

Even zin om lekker voor de buis te hangen tijdens Oud en Nieuw? Gelukkig zijn er genoeg leuke programma’s om je mee te vermaken tijdens de donkere, koude winterdagen.

Van een IQ test tot een knallende muziekshow en zelfs een heus sprookje: er is voor iedereen wat wils. Bekijk hier de keuze van Televizier.

Afbeelding
Nationale 2013 test

BNN, de zender van de testen, eindigt het jaar in stijl met een test over 2013. Zo is het leuk terugkijken, met vragen over het serieuze nieuws én het wel en wee van onze sterren. Wat weet u nog van de inhuldiging van koning Willem-Alexander, Anouk op het Eurovisie Songfestival en alle soap-perikelen rond Rafael en Sylvie?

Maandag 30 december om 20.30 uur op Nederland 3

Afbeelding
Top 2000

Als vanouds sluit Nederland 3 het jaar af met de Top 2000. Het begint met de finale van de Top 2000 a gogo en eindigt met muzikaal vuurwerk van artiesten als VanVelzen, Racoon en Glennis Grace. Zij zingen medleys uit de lijst der lijsten. Tussendoor gaat Jörgen Raymann het land in om mensen te vragen naar de impact van de Top 2000.

Dinsdag 31 december vanaf 19.30 uur op Nederland 3

Afbeelding
Assepoester

Het verhaal kan iedereen dromen, maar het blijft genieten van Assepoester. Zeker met Hannah Hoekstra en Egbert Jan Weber in de hoofdrollen. De boze stiefmoeder en haar nare dochters maken Assepoester het leven zuur, maar prins Lodewijk komt haar redden. Tussendoor worden er miljoenen uitgedeeld in de Postcode Loterij.

Woensdag 1 januari om 20.30 uur op RTL 4

Afbeelding
Wie is de Mol?

Eindelijk is het zover, hier hebben de ‘Molloten’ maanden op gewacht: Wie is de Mol? start weer met negen verse kandidaten en één nieuwe Mol. De BN’ers moeten in Hong Kong zien uit te zoeken wie de boel probeert te saboteren. Maar het leukste is natuurlijk zelf meedoen voor de buis en de Mol eerder ontmaskeren dan de kandidaten.

Donderdag 2 januari om 20.30 uur op Nederland 1

Reageren