Geen goed begin

Uitzending WNL op Zondag gestaakt na technische problemen

28 mei 2023 11:40 | actualiteiten | Door Judith Regeling

© NLZiet
Deze dag is niet bepaald lekker begonnen voor de makers van WNL op Zondag. Het programma moest vanwege geluidsproblemen al na een kwartier worden gestaakt.

Foutje, bedankt!

WNL op Zondag

De kijkers van WNL op Zondag waren zojuist getuigen van een gesprek tussen minister Franc Weerwind en oud-hoofdredacteur van De Telegraaf Sjuul Paradijs toen presentator Rick Nieman het geheel onderbrak. "We hebben echt een probleem met het geluid", stelde hij vast. "Wat gaan we doen jongens? We gaan er even uit, sorry. We doen even een 'even geduld-bordje. Ik weet niet precies wat er aan de hand is. Dit gebeurt zelden tot nooit."

Storing in regiewagen

Mogelijk brak er ondertussen wat chaos uit in de studio bij VondelCS in het Amsterdamse Vondelpark, maar al snel werd dan toch de oorzaak gevonden: een storing in de regiewagen. Blijkbaar een probleem dat niet snel te fixen is, want de uitzending kwam daarmee definitief ten einde. "Helaas is de uitzending van WNL op Zondag door een storing in de regiewagen niet meer mogelijk. Ook opname van de aflevering blijkt technisch geen mogelijkheid", aldus hoofdredacteur Bert Huisjes op Twitter.


Nieuw seizoen

De makers stellen nu op hun website dat ze hopen hun gasten Franc Weerwind, Esther de Lange, Bart de Wever, Sjuul Paradijs en Jan-Willem van Prooien in het nieuwe seizoen te mogen verwelkomen voor een nieuwe kans.

WNL op Zondag zie je normaal gesproken elke zondag om 10:00 uur op NPO 1.

Meer over