Utopiahuwelijk Ruud en Billy van de baan

25 augustus 2014 13:39 | actualiteiten | Door Televizier

© Utopia SBS

Het lijkt er sterk op dat de sprookjesbruiloft tussen Ruud en Billy in Utopia niet doorgaat. Ruud heeft laten weten dat hij niet meer zo verliefd is op Billy.

En dat viel niet zo lekker bij Billy. Ze is er nu helemaal klaar mee. Tijdens de laatste pittige ruzie noemde Billy haar geliefde al een 'mongool die zijn strontoren een keer open moest doen.” Dat Ruud en Billy ruziemaken is niets nieuws, dan doet ze al vanaf het begin, maar nu lijkt het er op alsof de relatie definitief voorbij is.

Huwelijksaanzoek

En dat terwijl Ruud de blonde levenskunstenares op 4 augustus nog op romantische wijze ten huwelijk vroeg met behulp van een reclamevliegtuig. De bruiloft werd gepland voor 5 oktober en er zouden kaartjes worden verkocht omd de Utopianen in een klap uit de rode cijfers te helpen.

Zand uit de pielemuis

Maar sindsdien is de liefde behoorlijk bekoeld. Billy beklaagde zich over een gebrek aan intimiteit, waarop Ruud antwoordde dat hij zijn pielemuis niet meer omhoog kon krijgen: 'Er komt alleen maar zand uit'. Bovendien werd er sinds het huwelijksaanzoek nog verrassend weinig gesproken over de bruiloft.

Billy zint nu op wraak en wil Ruud nomineren voor vertrek.

Meer over