Mishandeling Mallorca

Vader doodgeschopte Carlo doet oproep in Opsporing Verzocht

14 september 2021 16:08 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© Elvin Boer
Carlo Heuvelman werd op 14 juli zo ernstig mishandeld op Mallorca dat hij niet veel later overleed. Heel Nederland sprak schande van de kopschoppers die dit op hun geweten hadden. De vader van Carlo doet dinsdagavond in Opsporing Verzocht een oproep om getuigen te vinden. 

Een aantal jongen mannen uit Hilversum zit al vast, maar nog lang niet alles is opgelost rondom de mishandeling. Ook nog niet alle getuigen hebben zich gemeld. De politie heeft beelden van getuigen die mogelijk belangrijke informatie hebben. 

Vriendentrip

De vader van de 27-jarige Carlo deelt in Opsporing Verzocht eenmalig zijn verhaal. Hij vertelt vooral hoe Carlo zich verheugde op de vriendentrip en hoe hij klaar was voor een volgende stap met zijn vriendin. Vader en moeder Heuvelman zagen hun kind pas voor het eerst weer toen hij in een diepe coma in het ziekenhuis lag. 

Geen snitchen

Het doel is dus om getuigen te vinden en alle filmpjes van de mishandeling in handen krijgen. Vader Heuvelman: "Het is geen snitchen. Dit is geen winkeldiefstal, dit is iets onmenselijks''. 

Opsporing Verzocht, dinsdag om 21.20 uur op NPO 1

Meer over