Vanaf 2024

Van Tatta naar Taxi: Nasrdin Dchar regisseert nieuwe Mocro Maffia-film

27 september 2023 19:18 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© ANP/Eva Plevier
De serie Mocro Maffia krijgt een nieuwe spin-off. Dit keer is het niet Tatta, Robert de Hoog, die centraal staat maar Taxi, gespeeld door Iliass Ojja. En niemand minder dan Nasrdin Dchar regisseert de film. 

Dat werd vandaag bekendgemaakt door RTL.

Taxi

In het laatste seizoen zagen we dat Taxi aan het praten was met het openbaar ministerie. Toch bedacht hij zich op het laatste moment. Maar hoe is het nu verder gegaan? De film over Taxi wordt geplaatst op Videoland voordat het nieuwe seizoen, nummer 6, te zien is. Een exacte datum is nog niet bekend. 

Regisseren

Acteur Nasrdin Dchar speelde in de serie Mocro Maffia de rol van Potlood en zal voor de spin-off als regisseur aan de slag gaan. "Het is iets wat ik ambieer. Ik vind het doodeng, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in. Het is een serie die in mijn vezels zit inmiddels dus ik denk dat dit het moment is en de beste productie om voor het eerst te kijken wat het gaat worden met regisseren. Ik heb er heel veel zin in en ben ongelofelijk dankbaar", aldus de acteur en nu dus ook regisseur tegen Videoland. 

Meer over