Finale in zicht

Verraders Sander en Jordy Huisman hadden het zwaar

2 mei 2023 20:38 | actualiteiten | Door Susanne Jansen

© ANP Kippa/Paul Bergen
Normaal staan de Kris Kross-broertjes Jordy en Sander Huisman als dj's op het podium, de afgelopen weken hebben zij doorgebracht als Verraders. Zij hebben bewezen heel goed te zijn in het liegen en bedriegen. Met de finale in zicht, blikken de broers terug op de afgelopen periode.

Het hoofd koel houden blijkt namelijk toch nog wel een hele uitdaging voor Jordy en Sander.

Verraders

Aan RTL Boulevard vertelden de broers dat ze vanaf het begin heel erg veel zin hadden in het programma. Sander was vanaf het begin een verrader. "Jordy had het direct door. De enige manier om het vol te kunnen houden was om hem er bij te halen," vertelde Sander.

Broeders Huilman

In dit seizoen van De Verraders zijn er bij veel deelnemers tranen gelaten. En de broertjes Huisman zijn daar geen uitzondering op. "Het zit wel in de familie, maar het komt er in het programma wel veel eerder uit dan in het normale leven," vertelde Sander. "Volgens mij had Jordy daarvoor al wel tien jaar niet gehuild," vervolgde hij. "Nee, dat klopt wel. Al vond ik het ook wel weer mooi om te zien dat er schijnbaar een oerinstinct vrijkomt," sloot Jordy af.

De finale van De Verraders is vrijdag 5 mei om 20.00 uur te zien op RTL4. 

Meer over