Vertrekt Peter R. de Vries naar SBS 6?

12 april 2017 10:36 | actualiteiten | Door Televizier

© © William Rutten

De kans bestaat dat Peter R. de Vries weer programma’s gaat maken voor SBS 6. De misdaadverslaggever biechtte dinsdagavond in RTL Boulevard op met John de Mol te hebben gesproken, die volledig eigenaar wordt van de zenders SBS 6, Net 5, Veronica en SBS 9.

“Ja waarom niet. Ik heb in het verleden altijd met veel plezier programma’s voor SBS 6 gemaakt”, vertelde Peter in RTL Boulevard. De presentator vertelt later aan De Telegraaf dat de geruchten over een eventuele terugkeer bij SBS een beetje een eigen leven zijn gaan leiden.

Plannen en ideeën

“Ik ken John al vele jaren en we spreken elkaar regelmatig over allerlei plannen en ideeën. Toevallig hadden we vanmiddag weer zo’n gesprek. Het is nog lang niet zover dat ik nu naar SBS ga. Maar als dit tijdens het programma aan de orde komt, kan ik ook niet verzwijgen dat ik John heb gesproken.”

Concurrent RTL

Met John de Mol als volledige eigenaar van SBS is de vraag of hij presentatoren van concurrent RTL zover krijgt om zijn kant op te komen. Bridget Maasland gaf ook aan gesproken te hebben met de mediamagnaat, maar zij ziet een overstap niet zitten. Zoon Johnny de Mol blijft voorlopig bij RTL, hij heeft net een meerjarig contract getekend. Zijn tante Linda tekent steeds voor maar één jaar bij. Misschien dat zij binnenkort wel besluit om haar broer te volgen. 

Meer over