Wat gaan we zien in De Grens Bereikt?

9 september 2015 12:15 | actualiteiten | Door Televizier

© Annemieke van der Togt - VARA

Waar Humberto Tan maandag koos voor een geldinzamelingsactie, probeert de NPO duidelijkheid in het vluchtelingenprobleem te krijgen door baklava te bakken.

De nadruk in De Grens Bereikt ligt volgens de Publieke Omroep op 'het zoeken naar oplossingen en hoe we daar vanuit de samenleving aan kunnen bijdragen'. Het programma wil met presentator Jeroen Pauw helderheid bieden in alle informatie die op ons afkomt. Uit de inhoud van het programma wordt duidelijk dat het helderheid bieden weer eens gepaard gaat met een buslading aan BN'ers. Een opsomming:

Filemon en Janny

Patrick Lodiers reist met vluchtelingen mee van Wenen naar M√ľnchen, Katja Schuurman gaat naar een asielzoekerscentrum en praat met vluchtelingen over hun dromen en verwachtingen, Filemon Wesselink probeert inzicht te krijgen in de angst die bij sommige Nederlanders heerst en Janny van der Heijden bakt samen met gevluchte vrouwen baklava.

Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel brengt tussen de reportages door de gevoelens en meningen van Nederlanders in beeld.

De Grens Bereikt, 20.30 uur - 22.00 uur, NPO 1

Lees ook:
De vluchtelingen-special van RTL Late Night pakte niet op all fronten goed uit

Meer over