Show must go (Wayl)on

Waylon pleit voor doorgaan The Voice of Holland: 'Zij verdienen dat'

7 januari 2023 10:47 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Als het aan Waylon ligt, keert The Voice of Holland ondanks de schokkende onthullingen terug op tv. Hier pleit de zanger, die zes jaar lang coach was in het programma, voor in het AD.

Het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland is nog in volle gang. Ondertussen hoopt Waylon voor 'de medewerkers die wel met veel toewijding en liefde aan The Voice hebben gewerkt' dat de talentenshow doorgaat. "Zij verdienen dat. En voor de kandidaten van de laatste serie zou het heel fijn zijn als er voor hen nog een vervolg zou zijn."

Waylon wil vervolg The Voice of Holland voor kandidaten

Die kandidaten zitten nog in grote onzekerheid. Het twaalfde seizoen werd geschrapt toen de misstanden aan het licht kwamen. Waylon benadrukt dat die nieuwe kandidaten 'helemaal niets te maken hebben met wat er is gebeurd'. "Zij zijn wel heel abrupt uit de molen geworpen. Er zat een aantal grote talenten tussen. The Voice blijft natuurlijk nog steeds een gigantisch platform om jezelf te presenteren."

Peter van der Vorst over The Voice of Holland

Onlangs liet Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL, aan Veronica Superguide weten de kans 'heel klein' te achten dat het laatst gefilmde seizoen ooit op tv komt. "Nee, daar ga ik niet vanuit." Ook heeft hij nog 'geen idee' over het lot van de gedupeerde kandidaten van het twaalfde seizoen, aan wiens deelname abrupt een einde kwam. 

Meer over