Tschüss

Wederom afscheid van geliefd GTST-personage

17 november 2023 13:54 | actualiteiten | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn nog maar net bijgekomen van het vertrek van personage Demi Verduyn (Noa Zwan) en het volgende vertrek dient zich alweer aan. Volgens GTSTCourant is het de eigen keuze geweest van de acteur achter het personage.

Let op! Spoilers! Stop met lezen als je niet meer wil weten.

Time to say goodbye

In de afleveringen van volgende week (op Videoland) is te zien dat Julian en Saskia Verduyn gaan scheiden. En dan komt de verhaallijn in een stroomversnelling. Saskia (Tamara Brinkman) is verliefd op de behandelend arts van dochter Demi en kiest ervoor om 'het uit te gaan zoeken' met de Duitse Dieter. En dat betekent dat ze haar spullen gaat pakken en op de trein stapt tot verdriet van kinderen Merel en Steef en vader Henk.

Vertrek

Volgens GTSTCourant "staat de deur staat altijd open" voor een terugkeer. Maar haar afscheid is inmiddels op Videoland te zien. Eerder dit jaar was ze ook een tijdje afwezig. In de serie ging Saskia met Demi naar Duitsland na het cliffhangerongeluk voor revalidatie. In het echt reisde ze met voormalig GTST-actrice Anouk Maas met een camper door Europa. Haar vertrek had toen te maken met de flexwet, maar dat is nu niet het geval. 

Marokko

Met het vertrek van Tamara en dus Saskia valt de familie Verduyn verder uit elkaar. Onlangs vertrok Demi Verduyn dus ook. Na haar revalidatie in het brandwondencentrum vertrok ze onlangs samen met haar vlam Jesse en zoontje Tom naar Marokko. 

Bekijk onze
Goede Tijden Slechte Tijden
verzameling

Meer over