Wie Is De Mol? terug op de buis in Vlaanderen

22 juni 2015 15:11 | actualiteiten | Door Televizier

Wie Is De Mol? maakt een doorstart in Vlaanderen. Het oorspronkelijk Belgische spelprogramma gaat komend najaar weer van start... zonder beroemdheden.

Daarmee gaan onze zuiderburen terug naar de basis van de formule. In de Nederlandse versie was tijdens de eerste seizoenen, op presentatrice Angela Groothuizen na, ook geen BN'er te bekennen.

Gilles de Coster

De Vlaamse commerciele zender VIER brengt het hernieuwde Wie Is De Mol? weer op televisie. De zoektocht naar geschikte kandidaten is nu al van start gegaan. Bedoeling is dat vijf vrouwen en vijf mannen het tegen elkaar gaan opnemen. Presentatie is in handen van journalist en dj Gilles de Coster, die komend seizoen ook een discussieprogramma gaat maken met Karen Damen van K3.

Na pauze van dertien jaar

Het laatste seizoen van de Vlaamse Wie Is De Mol? werd dertien jaar geleden uitgezonden. Destijds werd de serie wegens tegenvallende kijkcijfers geschrapt. De Nederlandse spin off bleef echter in populariteit groeien. In 2013 werd de spannende show na de nodige nominaties bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Meer over