Winston Gerschtanowitz dolenthousiast over André Hazes jr.

26 augustus 2016 10:48 | actualiteiten | Door Televizier

RTL Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz is laaiend enthousiast over André Hazes jr. Dat liet Winston zien tijdens de uitzending van donderdagavond. Volgens de presentator heeft Hazes 'de wind in de zeilen'.

Sinds deze week is André Hazes jr. te zien als presentator van het nieuwe Rad van fortuin. De kijkcijfers schommelen rond de 400.000, op zich een aardige score voor SBS 6. De eerste aflevering trok nog meer dan 800.000 kijkers. 

Lekker succes

Tijdens RTL Boulevard stak Winston Gerschtanowitz zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Het gaat hartstikke goed“, vertelde Gerschtanowitz tegen Hazes jr. “Wat een lekker succes heb jij aan je broek hangen. Volgens mij heb jij de wind in de zeilen, ben je lekker begonnen met het Rad van Fortuin. Iedereen was heel kritisch hoe je het zou gaan doen, maar het gaat hartstikke leuk.”

Stralen

Sinds de eerste aflevering is er met name kritiek op de irritante geluidjes die het Rad maakt. Winston was vanaf het begin enthousiast. Ik dacht dat het al goed ging komen toen ik die promo zag. Je straalde daar al uit dat je het naar je zin had.” Hazes jr. zelf is ook prima te spreken over zijn nieuwe functie als quizmaster. Ik ben echt wel lekker op mijn plek daar.

Meer over