Babynieuws

Winter Vol Liefde-Amy Rose over haar zwangerschap: 'Superblij dat ik het eindelijk kan delen'

15 maart 2024 14:54 | actualiteiten | Door Tessa Kok

© Shownieuws
Vanochtend maakte Winter Vol Liefde-koppel Amy Rose en Saul groot nieuws bekend: ze verwachten hun eerste kindje samen! Dat betekent dat de eerste Winter Vol Liefde-baby een feit is. Vandaag onthulde Amy Rose voor het eerst details over haar zwangerschap.

Zwangerschap

De geruchten gingen al langer rond. maar vandaag maakte het verliefde stel het leuke nieuws dan eindelijk bekend. Aan Shownieuws vertelt Amy Rose voor het eerst over haar zwangerschap. ''Ik kan het eindelijk met jullie delen. Ik ben dus in verwachting van een kleine Coltof. Ik ben superblij dat ik het eindelijk kan delen met jullie.''

Ze zegt dat ze al ontzettend veel vragen heeft gekregen over de zwangerschap en dat ze deze binnenkort zal beantwoorden. ''Ik ben ook van plan om superveel filmpjes en YouTube filmpjes te gaan maken'', belooft ze.

Geen geheim meer

Amy Rose en Saul zijn opgelucht dat hun zwangerschap nu geen geheim meer is. ''Ik heb heel veel zin in alles. Ik ben superblij dat het eindelijk geen geheim meer is en dat ik het gewoon lekker allemaal met jullie kan delen. En vrijuit met het buikje rond kan lopen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te volgen'', aldus Amy Rose. 

Hieronder is de video van Shownieuws te bekijken.

Meer over