WK-loting voetbal live bij NOS Studio Sport

In Brazilië wordt op 6 december bepaald tegen welke landen Oranje het moet opnemen in de groepsfase van het WK. De WK-loting is tussen 16.30 en 19.00 uur rechtstreeks te volgen op Nederland 1.

NOS Studio Sport is verantwoordelijk voor de uitzending. De presentatie ligt in handen van Tom Egberts en Arno Vermeulen levert rechtstreeks commentaar op het verloop van de ceremonie.

Reportages

Jack van Gelder is ondertussen in Brazilië om de eerste reacties van het Nederlands Elftal te peilen. Tevens zijn er enkele mooie reportages te verwachten over gastland Brazilie en de vorderingen van Oranje tijdens het toernooi.

Oud-internationals

Alle acht wereldkampioenen uit het verleden bepalen in Costa do Sauipe het lot van de 32 voetballende naties. De wereldkampioenen worden vertegenwoordigd door diverse oud-internationals: Cafu (Brazilië), Zinedine Zidane (Frankrijk), Fabio Cannavaro (Italië), Geoff Hurst (Engeland), Fernando Hierro (Spanje), Alcides Ghiggia (Uruguay) en Lothar Matthäus (Duitsland).

WK Voetbal

Op de NOS is komende zomer het WK Voetbal van minuut tot minuut te volgen. De aftrap van het wereldwijde voetbalevenement is op donderdag 12 juni 2014. De finale vindt plaats op zondag 13 juli in het kolkende Maracanã Stadion in Rio de Janeiro.

Reageren