Schrikken

Ook Wolter Kroes mist laatste HLF8: 'Met spoed naar ziekenhuis'

8 april 2023 10:00 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
Hélène Hendriks was vrijdagavond de grote afwezige in HLF8, maar ook Wolter Kroes moest op het laatste moment verstek laten gaan. Zijn jongste zoon Thomas ligt in het ziekenhuis door een ongeluk.

Op Instagram kondigde HLF8 het optreden van Wolter nog aan en ook hijzelf plaatste in zijn Instagram Stories een foto waaruit bleek dat hij al in de studio van het SBS6-programma was. Maar het feestje ging niet door. Anders dan over Hélène, verklaarde Johnny de afwezigheid van Wolter wel meteen. Wolter zou 'afsluiten met een liedje', aldus Johnny. "Wolter was hier, maar die moest met spoed naar het ziekenhuis voor zijn zoon. (...) We wensen hem heel veel sterkte. Volgens mij komt het goed, maar hij was wel even geschrokken."  

Zoon Wolter Kroes met hersenschudding in ziekenhuis 

Wolter heeft inmiddels laten weten wat er precies aan de hand is. Zijn zoon Thomas (2008) is tegen een scooter gebotst, hard gevallen en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zo laat Wolters manager weten aan het ANP. "Hij heeft een zware hersenschudding en wordt uit voorzorg voorlopig in het ziekenhuis gehouden." Samen met zijn vrouw Tessa zijn ze de hele nacht bij Thomas in het ziekenhuis gebleven. "Ze zijn na een spannende nacht wat meer gerustgesteld. Thomas zal nog wel lang moeten herstellen."

 

Meer over