Angela de Jong denkt van wel

Wordt Tim Hofman de opvolger van Khalid Kasem bij Khalid & Sophie?

18 januari 2024 11:01 | actualiteiten | Door Esther Hut

© Annemieke van der Togt / Ed van de Pol

Nadat begin deze maand bekend werd dat Khalid Kasem zijn werkzaamheden bij BNNVARA neerlegt, rijst nu steeds meer de vraag: Hoe gaat het verder met de talkshow Khalid & Sophie? Wordt hij vervangen of gaat Sophie het alleen doen? Angela de Jong heeft in ieder geval wel een idee.

Zo laat ze gisteravond weten bij de mannen van Vandaag Inside.

Lees ook: Presentator Khalid Kasem legt werk voorlopig neer na beschuldiging van omkoping

Vandaag Inside

Angela de Jong was gisteravond tafelgast bij Vandaag Inside en daar kwam uiteraard ook het bericht over Khalid Kasem ter sprake, aangezien het haar AD-collega’s waren die met het nieuws naar buiten kwamen.

Als Wilfred Genee aan Angela vraagt wie de presentatie gaat overnemen van Khalid heeft ze wel een idee. “Als ik BNNVARA was zou ik tegen Sophie (Hilbrand red.) zeggen: Doe het maar even alleen drie maanden. Dat moet best kunnen.” Uiteindelijk moet er wel iemand bijkomen. Zo wordt nog even Jort Kelder geopperd, maar die heeft volgens Angela niet genoeg het ‘linkse-geluid’.

Tim Hofman

Ze heeft wel een sterk vermoeden wie het dan moet zijn, namelijk Tim Hofman. “Tim Hofman zat vorige week aan tafel bij Renze en hij zat zó te glimmen toen Renze erover begon. Hij zei ook geen ‘nee’, dat ik dacht ‘nou, die vindt dat heel leuk’. Hij heeft het toontje dat BNNVARA heel graag wil uitdragen, dat activistische.”

Aan tafel bij Renze

Vorige week zat Tim Hofman aan tafel bij Renze Klamer en uiteraard kon Renze het niet laten om even te vragen wat Tim van de situatie vindt bij zijn werkgever en of het nu Tim & Sophie wordt? Tim geeft niet een duidelijke “nee” als antwoordt, maar geeft aan dat ‘hij nog een fors aantal jaar een contract heeft bij BNNVARA’.

Meer over